top of page

Zwangerschapsfotoshoot

Zwanger zijn is een bijzondere periode. Veel zwangere vrouwen (en partner) willen deze bijzondere periode graag vastleggen. Daar help ik je graag bij! Ik heb een mooie fotostudio in Purmerend om de fotoshoot te verzorgen. Maar als je de bollebuikenshoot graag op een andere locatie wilt, is dat natuurlijk ook mogelijk! Op een mooie locatie in de natuur kan ook hele mooie foto's opleveren! Meestal plannen we een zwangerschapsshoot in rond 30-32 weken zwangerschap.

De zwangerschapsfotoshoot kan alleen met de zwangere vrouw maar je kan natuurlijk ook samen met je partner. Mocht je al kinderen hebben, zijn zij uiteraard ook van harte welkom!

De fotoshoot

De fotoshoot is dus op locatie naar wens! Of bij mij in de fotostudio waar ik heel mooie foto's kan maken, variërend met het licht (de flitsers). De fotoshoot beginnen we altijd met een kort gesprekje om elkaar een beetje te leren kennen en natuurlijk bespreken we dan jouw/jullie wensen voor de fotoshoot!

De shoot zelf duurt ongeveer 60 minuten.

 

Ik heb enkele mooie zwangerschapsjurken die je aan mag trekken tijdens de fotoshoot. Dat zijn speciale jurken die je mooie zwangere buik extra accentueert. Je mag ook je eigen kleding meenemen naar de fotoshoot. Ook mag je tijdens de fotosessie van kleding wisselen.

Het is vaak erg leuk om een echo, schoentjes of knuffeltje van de toekomstige baby mee te nemen. Die kunnen we dan voor je zwangere buik houden, leuk voor de foto's!

Tarieven

De fotoshoot van circa 60 minuten kost €100,-. Dit is inclusief btw.

Voor een fotoshoot buiten de stad Purmerend geldt een kilometervergoeding van €0.20 per kilometer. Wil je graag een zwangerschapsshoot boeken? Neem dan contact met me op en dan maken we gauw een afspraak!

bottom of page