top of page

Wie ben ik eigenlijk...?

Ik dacht dat het nu wel tijd was om mezelf even wat uitgebreider voor te stellen, de persoon achter Say Tjiees!

Afgelopen 21 maart ben ik alweer 32 jaar geworden, wat vliegt de tijd. Lekker cliché, maar het is zooo waar! Zeker sinds mijn vriend (Sebastiaan) en ik een zoontje hebben! Vorig jaar juni ben ik bevallen van Lucas. Sindsdien vliegt de tijd écht! We wonen met z’n drietjes in Purmerend! We hebben een heerlijk huis waar we ook vaak met elkaar te vinden zijn. Lekker huiselijk, daar houden we van!

Misschien had je het al gezien in m’n verhaal, dat ik van sporten hou! En dan vooral van tennis. Ik speel al sinds ik me kan herinneren en vind het nog steeds een heel leuke sport. Mijn vriend Sebastiaan, die ik overigens op de tennisbaan heb ontmoet, kan ook een aardig balletje slaan! (Oké, ik maak geen schijn van kans als we tegen elkaar spelen...) Gelukkig spelen we ook vaak met elkaar ipv tegen elkaar ;-)

Ohhh en ik heb een nieuwe hobby erbij! Ik heb een eigen moestuin! Dus ben druk bezig met aubergine, courgette, sla, rode biet, worteltjes en tomaten kweken! Super leuk!


Toen ik zwanger was van Lucas ben ik gestopt met werken.. ik werkte voorheen als manager in een supermarkt! Heel leuk, maar fotografie is leuker ;-) En dan bedoel ik véél leuker! We hebben de garage omgebouwd tot fotostudio, waar ik de mooiste foto’s kan maken..! Ik kan mijn eigen tijden natuurlijk indelen en daarnaast lekker veel met Lucas zijn! Want tja, hij heeft mijn hart gestolen ❤️ Wat is het heerlijk om mama te zijn!


Nou, jullie weten nu al een stuk meer over me! Misschien nog even wat kernwoorden? Uhm, spontaan, vrolijk, eerlijk, gezellig, open en gewoon lekker mezelf! Mis ik iets....?


Tot de volgende keer!


86 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page