top of page

Weer een stap!

Hopelijk hebben jullie mijn vorige blog gelezen, want anders snap je waarschijnlijk niks van deze! ;)

Goed, het programma/opleiding waar ik het vorige keer over had ga ik dus niet doen! Maar ik wil wel wat meer actieee!

Dus ik ben flyers gaan maken! Ik heb echt super mooie flyers ontworpen.. Ze komen ergens volgende week binnen, dus hou mijn social media maar in de gaten! Of je brievenbus ;)


Hoeveel flyers moet ik dan bestellen? En wat nou als iedereen die een flyer ontvangt een shoot wil? (uhmmm nou, dan sta je de komende maanden volgeboekt!!)

Oke, ik ga gewoon eerst voor 2500 flyers en dan nog beslissen waar je rond gaat brengen! Ik heb even in onze straat gekeken hoeveel huishoudens er een nee-nee of nee-ja sticker hebben! Want bij beide mag ik geen ongeadresseerd reclamedrukwerk in de bus gooien... :( Maar gelukkig had 'maar' eenderde zo'n sticker!

Ik ga eerst even in onze wijk flyeren, ik kan altijd nog uitbreiden naar de provincie of het hele land.. ja, je moet dromen hebben ;)

Ook heb ik een super leuke opdracht op de planning staan! Een basisschool hier in de buurt bestaat 20 jaar! Ze willen een foto van alle 300 leerlingen die dan op het schoolplein in de vorm van 20 staan. Ik mag dan een foto nemen vanaf het dak! :) Hopelijk krijg ik geen hoogtevrees. En hopelijk hoef ik niet helemaal over de rand heen hangen!

De foto's ga ik nabestellen en er mag bij elke foto een flyer van Say Tjiees bij! RECLAME!!! Leuk he! Even duimen voor mooi weer! Ik zal jullie zeker even berichten hoe het was! ;)


Afgelopen weekend was ik met de schoonfamilie op Texel! Mijn vriend heeft even een fotootje gemaakt van de vuurtoren en mij!39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page