top of page

Wat een eerste week!

Jeetje wat een eerste week was dit! De eerste week van Say Tjiees was echt een rollercoaster. Het was een rollercoaster door mijn eigen enthousiasme en opwinding hoor! ;) Mijn eerste post op social media was helemaal een giller! Ik ben flink 'uitgelachen' door mijn vriend. Hij zal me trouwens nooit uitlachen, maar je begrijpt wat ik bedoel.. ;) Bij elke like en reactie sprong ik een gat in de lucht! Al die reacties, al die lieve woorden van iedereen! Af en toe riep mijn vriend me weer even terug op aarde "Heb je al een nieuwe opdracht gekregen tussen al die likes en reacties?" Ach, ik ben gewoon super blij dat ik online ben en een start heb gemaakt met Say Tjiees! Ik hou van fotograferen, ik hou van mensen en die combinatie is Say Tjiees. Die combinatie, daar hou ik van!


Nu, een weekje later, ben ik wel weer wat rustiger geworden! Mijn enthousiasme is er natuurlijk niet minder om maar ben wel weer geland. De komende tijd wil ik me lekker storten op social media

zodat heel Nederland (oke, ik begin wel met Noord-Holland) mij leert kennen! Daarnaast ga ik natuurlijk lekker door met fotoshoots doen. Morgen is mijn eigen kleine mannetje weer even aan de beurt! Ik zal jullie op Instagram meenemen naar m'n fotostudio!


Tot morgen! X
78 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page