top of page

Kwetsbaarheid

Waarschijnlijk herkent iedereen het wel, je staat op een foto en precies op die foto is datgene zichtbaar wat je liever niet ziet.. bij mij is dat bijvoorbeeld mijn onderkin. Ik vind dat 'stukje Daphne' niet zo mooi, maar het hoort nou eenmaal bij me! Je accepteert dat minder mooie stukje wel, maar hoeft het niet op elke foto te zien. Toch?


Ik weet dat het mensen best wel onzeker kan maken en dat het misschien een drempel is om een echte fotoshoot te laten doen. Ik probeer altijd tijdens de fotoshoots erachter te komen wat voor jou dat 'mindere stukje' jij is. Ik vind het belangrijk dat je jezelf kan zijn en dus ook eerlijk kan zeggen dat je bijvoorbeeld die onderkin zoveel mogelijk wilt verdoezelen. Dan passen we de poses daar gewoon op aan! ;)


Op de foto gaan bij een fotograaf is dus ook een stukje kwetsbaarheid tonen. Het is voor de meeste mensen al onwennig om voor de camera te staan en steeds verschillende poses aan te nemen. En dan ben je misschien ook nog wat onzeker over bepaalde lichaamsdelen. Ik vind het gewoon heel belangrijk dat mensen eerlijk durven te zeggen wat ze wel en niet mooi vinden aan zichzelf. Dan kunnen we dat juist wel of niet benadrukken! Daar komen de mooiste foto's van.

De eventuele rimpels of grijze haren ga ik niet fotoshoppen, want ik hou wel van pure, echte foto's. Natuurlijk doe ik wel wat aan nabewerking maar we mogen allemaal trots zijn op wie we zijn, dus vandaar geen fotoshop!


Nu nog even mijn foto onder deze tekst plakken en dan kan de blog online! Ik ben niet blij met de foto door mijn 'prachtige' onderkin, maar ach, niemand is perfect toch?


Dit was natuurlijk gisteren, voor we naar de vrijmarkt gingen! Was een leuke eerste Koningsdag als gezin! En die oranje beker doet het toch? :)

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page