top of page

Hoe gaat dat nou, zo'n fotoshoot?

Bijgewerkt op: 23 apr. 2019

Jullie hebben al een beetje kunnen meekijken met de fotoshoot via Instagram maar ik zal vandaag nog wat meer vertellen over het voorbereiden en doen van een fotoshoot!

Sowieso is elke shoot weer anders, dat maakt het werk natuurlijk ook zo leuk! Wat zeg ik nou, werk? Nee, het voelt totaal niet als werk! Ik vind het zo ontzettend leuk om mooie en bijzondere foto's van mensen te maken dat het echt (nog) niet als werk voelt! Maar goed, ik dwaal weer af...ik neem even de fotoshoot met die knappe jongen van afgelopen donderdag! ;) Ik kende hem al dus ik wist wel een klein beetje wat voor foto's hij wilde hebben. Dat is altijd wel handig want dan kan je in je hoofd goed bedenken wat het plan wordt! Natuurlijk kan je daar altijd weer vanaf wijken maar goed, een klein beetje een richtlijn is wel prettig :)Voordat hij binnenkwam stond alles al klaar. De flitsers heb ik op de juiste plek gezet, de stoel & barkruk stonden gereed en de spiegel en het omkleedhokje waren klaar voor gebruik! Even gezellig kletsen (ja, daar hou ik ook heel erg van haha) en daarna mocht hij in de spotlights gaan staan! Ik ging de plaatjes schieten en af en toe een grapje tussendoor voor de ontspanning! Al leek hij het helemaal geen probleem te vinden voor de camera! Hij had veel kleding mee dus we konden helemaal los gaan met poses en verschillende stijlen! Liggend, zittend, staand, lachend, zwoel kijkend, hij kon het allemaal! Super leuk als het model net zo enthousiast is als jijzelf! :)Na 1 uur en 15 minuten waren we klaar! Tevreden en voldaan heb ik alles weer opgeruimd. Snel naar huis, waar mijn moeder op mijn zoontje had gepast, en de foto's op de computer nabewerken! Mijn doel is altijd een foto zo te maken, dat er weinig nabewerking nodig is! Ik ben zeer tevreden met het resultaat! Op naar de volgende shoots!

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page