top of page

Het instagram-masterplan!

Kijk, dat klinkt goed toch? Een instagram masterplan.. maar is dat echt nodig? Of moet je gewoon random dingen plaatsen? Dat zijn allemaal vragen waar ik de afgelopen tijd mee bezig ben.. en ik kan je wel vertellen, ik ben er nog niet over uit!

Want tja, een bedrijf starten is erg leuk, ik voel me ’weer aan het werk’ maar een bedrijf moet natuurlijk draaiend worden en blijven. Hoe gaan we dat voor elkaar krijgen? We leven natuurlijk in de wereld van social media. Dus dat ik daar ook aan moet geloven ben ik inmiddels wel achter. En gelukkig vind ik dat ook leuk dus dat komt goed uit! Maar hoe krijg je al die volgers? Hoe gaat ‘iedereen’ mijn berichtje liken? Wie gaan er reageren? En waarop dan? Ik zal even heel eerlijk zijn.. op m’n privé account plaatste ik af en toe wel een fotootje maar echt super actief was ik niet! Ik was meer een kijker dan een deler! En nu zal ik ook meer moeten delen, maar wat dan? Wie zit er te wachten op mijn posts? Om achter de antwoorden op die vragen te komen ben ik wat webinars gaan volgen hierover. Hoe werkt instagram eigenlijk, welke berichten hebben succes en welke minder. Super interessant om te volgen en tegelijkertijd lijkt het onmogelijk in deze tijd waar iedereen online is! Maar goed, waar een wil is.......


Dus vanmorgen bij een lekker kopje koffie heb ik mijn instagram masterplan gemaakt! Wat staat daar in dan?? Daar komen jullie wel achter.... ;-)


PS. Like je m'n berichtje ff? ;)41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page