top of page

Girlpower!

Ik vind het allemaal niet makkelijk, een bedrijf opstarten. Natuurlijk wil ik ook niemand ontmoedigen, begrijp me alsjeblieft niet verkeerd!

Maar ik wil dit toch even met jullie delen.. ik ben nu een maandje onderweg en heb zoals ik in m'n vorige blog schreef wel wat opdrachten gehad en ook wat in het verschiet. Maar toch zijn er soms die stemmetjes in je hoofd die zeggen dat het nooit booming business wordt. En dan zegt een andere stem weer (de leuke stem) Tuurlijk wel, je gaat knallen en het wordt een super succes! En nee, ik ben niet schizofreen, jullie kennen die stemmetjes vast wel! ;)


Dinsdagochtend heb ik een masterclass gevolgd. De titel was 'leven van je eigen bedrijf, van nul naar 100.000 euro omzet'. Ik had me gelijk ingeschreven! Wie wil dat nou niet? Dus ik zat keurig klaar om 9.30 uur met mijn papier en pen. Mijn zoontje wilde gelukkig zelfstandig spelen dus ik had alle aandacht voor de masterclass! Wat een mooi verhaal vertelde ze. Ze had allerlei tips waar ik echt wel wat aan ga hebben. Zoals 'Geef nooit op', 'Geloof in je kunnen' etc! Die tips ga ik zeker opvolgen. Vervolgens ging het over een aanbod die zij hadden om je te helpen met het opbouwen en bekend worden van je bedrijf. Ik heb twee uur aandachtig zitten luisteren en was vervolgens helemaal enthousiast. Ik moest dit programma ook volgen! Er zat natuurlijk wel een prijskaartje aan vast. Dat moest ik toch even met mijn vriend bespreken, dus ik hem enthousiast opgebeld en alles uitgelegd. Mijn vriend, en daarom passen we zo goed bij elkaar, wist al precies hoe laat het was. Dus hij heeft even wat kritische vragen gesteld. 'Hebben ze bij die opleiding een 'bus' klanten die ze allemaal jouw kant opsturen?' 'Je bent zelf al zo goed bezig met social media, daar heb je hen toch niet voor nodig?'. Na een minuut of 10 had ik mijn vertrouwen in mijn eigen kunnen weer terug! Ik ga het zelf gewoon doen! En mocht ik na een jaar of twee nog denken dat ik hulp nodig heb, kan ik me altijd nog opgeven voor zo'n programma!


Maar voor nu ga ik laten zien wat ik zelf in m'n mars heb!


Girlpower is on!!41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page