top of page

En toen begon het echt...

Vorige week was het zover! Mijn eigen bedrijf! Ik was natuurlijk al een hele tijd bezig met fotograferen en heb super veel oefen-fotoshoots gedaan. En toch stelde ik de startdatum van mijn bedrijf uit... waarom deed ik dat? Durfde ik dan toch niet? Wilde ik het wel graag genoeg? Zijn mijn foto’s wel mooi genoeg? Deze twijfels en vragen gingen continu door mijn hoofd! En waarom...? Ik kreeg continu complimenten over mijn foto’s, over de manier hoe ik fotoshoots aanpakte en over het ontspannen sfeertje tijdens het maken van de foto’s! Op een avond besloot ik er gewoon voor te gaan! En hup, de afspraak bij de Kamer van Koophandel stond!

Met wat (Gezonde) zenuwen zat ik daar dan, op woensdag 3 april 2019, mijn bedrijf in te schrijven! En wat voelde ik me daarna goed! M’n vertrouwen was weer helemaal terug! Ik zou ervoor gaan en ga de wereld (oké, laten we bij Nederland beginnen) mijn foto’s laten zien!!

Say Tjiees was geboren! ❤️


51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page