top of page

Alweer een maand!

Jeetje wat vliegt de tijd! Ik ben alweer een maand 'open' dus tijd voor een evaluatie! :) Ja, het lijkt net werk ;)


Ik moet zeggen dat ik eigenlijk wel tevreden ben over mijn eerste maand! Heb toch al wel wat opdrachten gedaan en ook een paar in het verschiet! Sinds m'n opening (vanaf dan tel ik het als echte opdrachten, daarvoor was voornamelijk oefenen) heb ik al een Newborn shoot gehad, een zwangerschapsshoot, heb ik een cadeaubon verkocht/uitgegeven en staat er (waarschijnlijk) nog een Newborn shoot op me te wachten! Ik mag ook nog een keer foto's maken van een fysiotherapie praktijk voor hun folder, alleen is de datum hiervoor nog niet bekend!


Gaat alles dan goed? Nee, niet alles. Tja, ik vind het ook niet fout gaan maar ik vind het vooral nog een beetje moeilijk. Waar ik het over heb? Social Media! Hoe dat algoritme werkt, dat is echt lastig! Ik begrijp er nog eigenlijk niets van... terwijl ik toch al aardig wat webinars heb gevolgd hierover en ook heb ik er al veel over gelezen.

Dan zet ik een bericht online (Facebook en Instagram) en dan denk ik, 'dit wordt echt een klapper'. Resultaat 20 likes... en stuur ik even snel tussendoor een berichtje, hup binnen no-time 40 likes! Maar goed, ik zal jullie hier niet langer mee lastig vallen! Dit is een evaluatie en geen klaaguurtje over social media :) (ik blog er nog wel een keer over)


Al met al ben ik dus tevreden over de eerste maand! Op naar de volgende :)32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page