top of page

Newborn fotografie

Daar is de baby dan eindelijk! Na al die maanden wachten, is dat kleine wonder dan toch echt geboren! Dat kleine wonder wil je graag laten vastleggen! Ze blijven zo kort zo klein! Een newbornshoot doe je ongeveer 10 dagen na de geboorte. De baby slaapt dan nog veel, maar dat geeft ook hele mooie plaatjes. De fotoshoot vindt wel altijd plaats bij jou in huis. Dan kunnen we mooie foto's maken van de baby in zijn/haar kamertje, mooie foto's in de 'master bedroom' en misschien in de box. 
 

De fotoshoot

De newbornfotoshoot is voor iedereen erg spannend. Vooral nieuwe ouders zijn vaak een beetje nerveus. Gaat de baby niet huilen? Slaapt de baby niet teveel? Dit zijn allemaal dingen waar we geen invloed op hebben. Ik heb meerdere new born shoots gedaan en geen één gaat hetzelfde. Het belangrijkste is dat we er de tijd voor nemen. De baby is pas net geboren en alles is nog nieuw. Ik heb tijdens zo'n shoot dan ook nooit haast! We nemen de tijd en als de baby moet eten, mag hij/zij eten. Als de baby huilt, troosten we eerst goed etc.

Zoals ik al vermeld had is een baby fotoshoot altijd bij jullie thuis. We nemen wat mooie foto's in de babykamer maar ook in de slaapkamer van de ouders. Zorg in ieder geval dat het lekker warm is  in die kamers. Dan is dat lekker comfortabel voor de baby.

Tarieven

Een newbornshoot heeft een vaste prijs van €100,- (ongeacht of de shoot 1,2, of 3 uur duurt). Voor deze €100,- krijg je 15 bewerkte foto's. Wil je meerdere foto's ontvangen? Per 10 bewerkte foto's extra komt er €20,- bij de totaalprijs bij.

Als de shoot buiten Purmerend is, komt er €0,20 per kilometer bij. Wil je graag een newborn shoot? Neem dan contact met me op! Je kan overigens al tijdens je zwangerschap aangeven wanneer je ongeveer uitgerekend bent! Dan hou ik er rekening mee in mijn agenda!

Een newborn shoot cadeau doen? Ook dat kan! Ik verkoop ook cadeaubonnen! Neem ook daarvoor gerust contact met me op.

bottom of page